Fantastisk mulighet! Takk Husacar Lopez!
Jeg har bare vært med i litt over 6 uker. Jeg startet på en $300 kontrakt men oppgraderte til $500 etter noen uker. Jeg har fått over $100 så langt i ren trading. Man trenger altså ikke verve noen for å tjene penger her. Jeg blir nesten irritert når jeg leser SCAM WARNING på nettet hvor de skriver at CFX lover deg 15% avkastning i uken, man aner ikke hvem eierne er og at det faktisk foregår noen trading skal man være bra blåst for å tro.

Sannheten er den at de lover ikke 15% avkastning i uken, tvert imot! De er veldig tydlige på at alt som har med finans å gjøre kommer med en viss risiko. Derimot så ønsker de å oppnå 15% i uken, noe som vil være taket for «investorene». Altså kan man MAX få 15% i uken. MEN de lover ingenting. Det man kan se derimot er historikken, jeg ligger personlig med et snitt på 1,25% om dagen. altså 7,5% i uken. Noe jeg syns er utrolig bra!

Videre så er det Husacar Lopez som er CEO i cash FX. Han er veldig synlig og det er absolutt ingen hemmelighet. Som medlem får du stadig mailer fra han. Han er også ofte med på zoom møter som alle medlemmer har mulighet til å delta på. Og dette med tradingen, de har noe som heter LIVE TV hvor du kan se hvilke valuta de trader med, når det er gjort kjøp og når det er gjort salg. Dersom dette ikke er nok bevis så har de også et offisielt samarbeid med EverFX som er et stort trading selskap. EverFX har bekreftet at det er en avtale mellom selskapene og COO i EverFX har også fortalt at midlene man investerer er forsikret gjennom EverFX som er et regulert trading selskap.

Lykke til!