CashFX administrerende direktør

Han ble født nordøst i Den Dominikanske republikk, utdannet med svært definerte verdier av sin far som er advokat og moren som var universitetsprofessor sammen med sine tre søstre, og vokste opp i en liten by som lærte viktigheten av familien. Han flyttet til hovedstaden i Santo Domingo for å starte medisinstudiene ved universitetet.Det var da etter hans første år da onkelen inviterte ham til et møte der han lytter til hva som er nettverksmarkedsføring i 2009, og oppdager talentet sitt i forretningsorientering. til kort tid etter endret transportvei til handelshøyskolen.

Han avsluttet studiene ved handelshøyskolen hvor han oppnådde sin hovedgrad i markedsføring, og i løpet av studiene grunnla han sin første forretningsreisearrangør i en alder av 20 år.

Fortsetter sin vei, oppdaget han lidenskapen som en entreprenør da han kom tilbake til hjembyen for å starte forskjellige forretningsprosjekter og danne erfarne i forskjellige områder som senere var avgjørende for å nå andre mål; arrangør, produsent av underholdningsmagasiner og også som TV-programleder, blant andre satsinger.

Gjennom årene har han jobbet i flere selskaper i bransjen med forskjellige forbrukerprodukter, tjenester og teknologi, inntil han ble profesjonell, har oppnådd viktig leder anerkjennelse, har samarbeidet med selskaper for å etablere dem i forskjellige markeder og har opprettet organisasjoner på titusenvis av mennesker over hele verden.

Etter flere år med å lage lag internasjonalt i 2014, begynte han å jobbe direkte med kryptovaluta, da han visste og forsto hva blockchain og reskontro betydde, var han lidenskapelig opptatt av friheten representert av et organisert system basert på riktige økonomiske prinsipper og muligheten for å styrke mennesker økonomisk. Fra det øyeblikket sluttet han aldri å jobbe i samme retning, perfeksjonerte handelsteknikker og studerte om teknologi; Mens han lette etter det rette nettverksmarkedsføringsfirmaet, klarte han å generere et betydelig antall bitcoins som tillot ham friheten til å utvide sine tradisjonelle virksomheter og fortsette å skape lederskap rundt om i verden.

Blant hans viktige prestasjoner innen kryptoområdet og som handelsmann hittil siden 2016 har han handlet mer enn hundre millioner dollar i operasjoner med rekord av verifiserbar suksess i sine transaksjoner, han har allerede omtrent 5 års erfaring innen dette feltet, for tiden Hans erfaring i bransjen med kryptovalutaer og relasjoner har ført til at han oppnådde en av drømmene sine gjennom opprettelsen av Cash Forex Group, ved å dele og skape en visjon om velstand, økonomisk frihet og utdannelse for hundretusener av familier i hele verden.